De laatste dag van het jaar..

De laatste dag van het jaar, er zijn mensen die daar altijd een beetje melancholisch van worden, voor mij is het eigenlijk eenzelfde dag als alle anderen. Toch leuk om even terug te blikken en vooruit te kijken.. 

Vanochtend om 6 uur begon het eerste kind al geluid te maken, ik hoopte nog even dat het een korte en tijdelijke kreet zou zijn maar helaas het was het begin van onze dag. Nadat ik mijn lieftallige man met een aantal schoppen richting de kinderen heb geduwd begon ikzelf de dag met een work-out. Ik had me ingeschreven voor een klasje, buiten met max 2 personen, om 7.30 uur vanochtend. Gisteravond dacht ik waarom wachten met het beginnen met goede voornemens, nu dacht ik hoe heb je dit in je hoofd kunnen halen. 

Enfin, het jaar is dus om. Een jaar met verschillende pop up stores, met een extra baby erbij, met wéér een winkel dicht door corona en met eindelijk echt concrete plannen voor een fysieke winkel. Maar ook een jaar waarin maar eens duidelijk werd hoe moeilijk het is om moeder en ondernemer tegelijk te zijn, met heel weinig structuur en met dagen waarin ik niet wist waar ik moest beginnen. En dan is het best lastig om vanuit huis te werken, de ene dag vol overgave en de andere dag totaal moedeloos. Continu de kinderen om je heen terwijl je laptop overvol zit met onbeantwoorde mailtjes werkt dus voor geen meter. 

Het aankomende jaar wordt een kansrijk jaar, zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak. Ik ga in 2022 eindelijk een échte winkel openen, en die gaat er fantastisch uitzien, I keep you posted! Er komen al heel snel in 2022 hele leuke collecties binnen, met nieuwe merken en ook grotere maten dus we gaan weer groeien. Persoonlijk hoop ik dat we een gezond jaar tegemoet gaan en hoop ik wat meer tijd voor mezelf te vinden in de hectiek van alledag. En natuurlijk moet ik ook nog 10 zwangerschapskilo's kwijt, moet ik samen met mijn man op vakantie om ons huwelijk weer wat leven in te blazen, wil ik stoppen met cola drinken en hoop ik de staatsloterij te winnen. Meteen een note to myself: nog even een staatslot kopen voor vanavond!

Het was een goed jaar, we zijn geen kind kwijtgeraakt in de Efteling of ik heb er geen vermoord. Ik ben geen man kwijtgeraakt en heb hem ook nog niet vermoord. Zakelijk kan het altijd beter, ik ben mezelf weer aan het terugvinden en hoop dat jullie dat terug zien in de shop. Vanaf nu kan het alleen maar weer beter gaan wat dat betreft. 

Voor nu moet ik vandaag nog eerst even 6 manden strijk wegwerken, wat werken, ons huis poetsen en politieagent spelen. 

Ik wil jullie allemaal een enorm fijn uiteinde wensen, een heel goed begin. Maak mooie herinneringen met elkaar want soms zijn dat juist de belangrijkste dingen om je aan vast te houden, en geloof me ik kan het weten! Ik hoop jullie allemaal weer te zien aankomend jaar in welke vorm dan ook, en wil jullie bedanken voor jullie steun en aankopen! 

Zet hem op allemaal, hou vol, ooit gaat de zon weer schijnen ;)! En oh ja, voor iedereen die denkt dat ik vandaag in mijn gala jurk en op hakken wacht tot het 12 uur is, laat je niet misleiden... Naar alle verwachtingen lig ik om 19 uur op de bank in mijn pyjama te slapen, het is immers en dag net als alle anderen ;)! 

Liefs,
Anne