Dé 5 onmisbare items voor in de koffer!

Heb jij dat ook? Als je op vakantie gaat wil je het liefst je hele inboedel meenemen, zeker als je met je kinderen gaat! Ik moet je stiekem bekennen dat ik alle ruimte die ik heb maximaal benut. Gaan we met de auto, dan stop ik overal nog tasjes bij, zolang er ruimte is blijf ik inpakken. En toch vergeet ik dan altijd nog wat, gelukkig is alles te koop in de wereld, maar om het je wat makkelijker te maken hier de 5 onmisbare items voor je kids! 

1. Een paar Freedom Moses slippers
Deze slippers zijn perfect voor de warme dagen. Met een goed voetbed en een heerlijke geur is dit wat je kindje nodig heeft voor een wandeling naar het zwembad of strand. De slippers hebben de geur van melk en honing, de perfecte zomergeur dus! Je kan ze makkelijk schoonmaken waardoor ze steeds weer als nieuw zijn, en niet geheel onbelangrijk ze lopen heerlijk! Geen gedoe met tenen of gespen, gewoon instappen en gaan! Check snel alle leuke printjes en kleuren. De basics kosten €35,00 en de printjes €39,00! Je shopt ze nu tot en met zondag 27 juni met €5 korting als je de code FREEDOM gebruikt! 

Freedom Moses Ink

2. Een leuk tasje
Wanneer je 's avonds nog even naar een dorpje of marktje gaat is het altijd leuk voor je kind of kinderen om een eigen tasje te dragen met wat eigen centjes erin. En ik lieg niet als ik zeg dat ik deze tasjes zelf ook enorm leuk vind! Hoe handig als je snel even naar de supermarkt moet om hier je geld in te stoppen! Je shopt nu alle tasjes in de SALE! 

3. Een lekkere sweater
Natuurlijk hoop ik voor iedereen op heerlijk warm weer tijdens zijn of haar vakantie, maar toch is het fijn om een lekkere sweater of hoodie mee te nemen voor je kids! In de auto of het vliegtuig met de airco is het altijd wat kouder, voor de avonden die afkoelen en je nog lekker even op pad gaat en gewoon voor de dagen dat het toch iets minder warm is dan gedacht. Je hoeft er geen 6 mee te nemen natuurlijk dus als je er 1 hebt die goed te matchen is en lekker zit dan zit je al gebakken! Je shopt alle sweaters en vesten nu in de SALE dus grijp snel je kans!

4. Instappers
Deze instappers kan je niet missen in je koffer, ze zitten lekker je kindje kan ze zelf aan en uit doen én als je weer thuiskomt gooi je ze in de wasmachine en ze zijn weer als nieuw! Je kids kunnen hier een marathon op lopen, het zijn heerlijke schoentjes waar ze zo met blote voetjes in kunnen schieten. Maar ook met sokjes erin zijn ze super leuk! Check snel alle kleurtjes en printjes €33,95 per paar! Ze zijn er tot en met maat 32, kijk ook even naar de maattabel die erbij staat om de juiste maat te bestellen :)! 

5. Zwemkleding
Natuurlijk niet geheel onbelangrijk voor in de koffer is een fijn zwempak of een fijne zwembroek! Heb jij dat ook altijd, dat je zoveel kleren inpakt en uiteindelijk je kids alleen maar in bikini, zwembroek of zwempak rondlopen? Bij ons gaat de helft weer ongedragen mee naar huis. Zwemkleding kan je niet genoeg bij je hebben en er zijn nog hele leuke in de SALE te koop! Check ze snel!

Ik wens je een hele fijne vakantie en veel zonneschijn toe!

Liefs, Anne