AMMEHOELA

AMMEHOELA

Go your own way! Because that's the only way.

Ammehoela staat voor eigenzinnigheid, en is een brand dat bekend staat om comfort, fun en duurzaamheid. Iedere collectie is ontworpen voor kinderen die nieuwsgierig zijn en elke dag een stukje meer van de wereld ontdekken!

Elke Ammehoela collectie is met uiterste zorg en tot in detail ontworpen door de designers met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Dit houdt in dat alle kleding voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat. Door de hele keten – van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie – wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. GOTS voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken, maar ook om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Heb je vragen over de maatvoering stuur ons dan een e-mail of whats app. Natuurlijk mag je ook altijd telefonisch contact opnemen! 

Sorteren op:
Sorteren op: