Over ons

Wie is nu eigenlijk het gezicht achter Toddlers and Tees? 
Ik ben Anne (32), moeder van dochters Lexie (5) en Scottie (1,5). Samen met mijn man Hans wonen we in Vught en genieten we van het leven. De laatste jaren heeft het leven ons geleerd dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Na een aantal jaren niet gewerkt te hebben door omstandigheden, begon het ondernemersbloed in mij weer te borrelen. En ineens had ik Toddlers and Tees overgenomen! Wat een feestje en wat heerlijk dat ik van deze bestaande webshop weer een gave en hopelijk druk bezochte 'winkel' kan gaan maken! 
Sinds ik moeder ben, ben ik ook verslaafd aan het kopen van leuke kinderkleding, kinderschoenen en alles wat daarbij hoort! Ik word enorm enthousiast van kinderen in super hippe kleding. Vooral omdat alles kan en alles mag, dat zie je dan ook zeker terug in de collecties die ik inkoop, niks is te gek en alles is mogelijk! 
Ik heb geweldige wintercollecties ingekocht bij Ammehoela, Mini Rodini, Tiny Cottons, GOSOAKY, Little Hedonist, The Campamento en Sproet&Sprout. Jammer dat we daar nog even op moeten wachten ;)! 
Voor nu is mijn shop gevuld met heerlijke zomercollecties! Er komen nog een aantal drops aan en ik hoop dan ook echt dat jullie deze items net zo hilarisch, geweldig en opwindend vinden als ik. 

Mocht je items zoeken in een andere maat, of is de maat van jouw kindje dalijk al uitverkocht maar wil je toch nog dat fantastische stuk hebben, zoek je een ander item van een merk maar heb ik dat niet online staan, of is er iets anders wat je zou willen zien of hebben, laat het me dan vooral weten! 

The sky is the limit! 

Laat je dromen uitkomen, 
Veel liefs, 
Anne