Verzenden & retourneren

Levertermijn
Na betaling worden bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden met postnl. 

Verzendkosten
Nederland
De verzendkosten zijn standaard €3,95. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.

België en Duitsland
De verzendkosten zijn standaard €6,95. Bestellingen boven de €150,- worden gratis verzonden. 

Binnen EU:
De verzendkosten voor kleine bestellingen binnen Europa zijn € 11,00 met track & trace, voor reguliere post die door de brievenbus kan betaal je € 6,00. Voor grote verzendingen betaal je € 19,00. 
Bestellingen boven €180,- worden gratis verzonden. 

Buiten EU:
Voor alle bestellingen die door de brievenbus passen buiten de EU zijn de verzendkosten €19,00 incl BTW met track en trace en € 6,00 incl. BTW zonder track & trace. Voor grotere pakketten berekenen we de verzendkosten aan de hand van de bestemming en het gewicht, de verzendkosten worden dan in het winkelmandje automatisch berekend. 
Let op: buiten de EU wordt er geen BTW berekent dus zijn de verzendkosten en de prijs van het artikel  uiteindelijk lager dan aangegeven in de webshop, de prijs die aan het bestelproces wordt aangegeven is de juiste prijs zonder BTW. 
Mocht het land van bestemming er niet tussen staan stuur dan een mail naar [email protected] en we zullen het voor je toevoegen. 
LET OP: Voor zendingen buiten Europa kunnen er extra belastingen of invoerrechtingen betaald moeten worden, deze zijn niet in de prijs inbegrepen en zullen apart worden doorbelast, wij kunnen deze eventuele kosten niet op voorhand bepalen.

Ruilen en retouren 
Omdat wij met de webshop gaan stoppen is retourneren vanaf 1 november niet meer mogelijk. Hou dus bij het plaatsen van je order hier rekening mee en let goed op dat je de juiste maat besteld. 

Ruilen:
Indien je het bestelde item wilt ruilen voor een andere maat of kleur, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar [email protected] met als onderwerp ruilen en geef duidelijk aan welke maat of kleur je wilt ontvangen.

Let op: Je dient de verzendkosten zelf te betalen. We zullen het geruilde artikel kostenloos naar je toe sturen.